Odette lanserar ny IT-plattform för MMOG / LE

Även om det nuvarande Excel-baserade MMOG / LE-verktyget har tjänat branschen väl under det senaste decenniet, har Odette nu lanserat en modern webbläsarbaserad applikation som heter MMOG.np (ny plattform).

MMOG / LE-användare från båda sidor av Atlanten har varit inblandade i utvecklingen och testningen av den nya plattformen för att säkerställa att den inte bara uppfyller nuvarande behov utan även "önskelistor" från både kunder och leverantörer inom bilförsörjningskedjan. MMOG.np är nu tillgänglig från Odette för användning med version 4 i MMOG / LE-katalogen.

Version 5 i MMOG / LE-katalogen som är planerad att släppas under Q2 2019 kommer endast att vara tillgänglig för användning på MMOG.np-plattformen. Inga ytterligare Excel-arbetsbokversioner är planerade. Vi rekommenderar därför att leverantörer bör överväga att byta till den nya plattformen så snart som möjligt för att vara väl förberedda för kommande kundkrav.

Under hösten 2019 kommer vi att försöka koordinera kurser så att de sammanfaller väl med övergången till Version 5 och vi kommer att erbjuda kurser tidigt då det kommer att bli en enorm efterfrågan, så håll utkik så att du inte missar möjligheten.